Invest in ZMI

ADI Zona Metropolitană Iași este în strânsă colaborare cu biroul  ADR Nord Est din Bruxelles. Întâlnirile avute până în acest moment au fost despre oportunități de finanțare a proiectelor de pe lista de proiecte pe termen lung a asociației noastre. Biroul din Bruxelles este și membru al organizațiilor internaționale ERRIN și EURADA, care se ocupă de dezvoltare și inovare regională.

Deasemenea, dezvoltarea zonei metropolitane este principalul obiectiv al tuturor acțiunilor noastre. Din acest motiv căutăm constant oportunități de investiții străine pe teritoriul zonei metropolitane. Reprezentantul biroului de Investiții străine directe în Regiunea de Nord Est de la Bruxelles, Cosmin Cristal, poate facilita atragerea de investitori în zona metropolitană Iași. Partenerii, contactele, târgurile de proiecte și întâlnirile cu terțe persoane oferă multiple oportunități de prezentare a zonei metropolitane Iași.

Astfel, dorim să pregătim o prezentare complexă, în limba engleză, a tuturor membrilor ADI Zona Metropolitană Iași, care să conțină detalii despre comună.

Zona metropolitană a Iașului oferă oportunități de dezvoltare pe diferite domenii de interes, iar prin realizarea de investiții strategice, toate părțile implicate în parteneriat vor beneficia  pe termen lung. Dar și întreaga comunitate a zonei metropolitane, inclusiv Regiunea de Nord Est.