Piaţa Metropolitană Tomeşti

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Iași (ADI ZMI) și Primăria Comunei Tomești vă invită să vă alăturați celei mai așteptate reuniuni a comunității, Piața Metropolitană. Evenimentul va avea loc la Baza Sportivă Tomești, în perioada 22-23 iulie 2023, începând cu ora 9:00.

Cetățenii din comuna Tomești și împrejurimi vor avea, pentru prima dată, ocazia de a explora bogăția și autenticitatea produselor locale oferite de producători și meșteșugari talentați din zona noastră. Vor găsi pe măsuțe legume și fructe proaspete, conserve delicioase, preparate tradiționale, creații meșteșugărești unice și multe alte surprize.

Surpriza ediției, oferită de către partenerii noștri, Primăria Comunei Tomești, constă în integrarea unui program artistic în ziua de duminică, 23 iulie 2023, care va anima atmosfera începând cu ora 18:00. Copiii se vor bucura de spectacolul adus de Teatrul de Păpuși Așchiuță, care va juca piesa „Fata babei și fata moșului”. Seara va continua cu muzica interpretată de 4 artiști talentați: Dan Doboș, Marinică Botea, Ioan Pintilei și Ionuț Chelariu.

Suntem încântați să organizăm prima ediție a Pieței Metropolitane în comuna Tomești și să extindem oportunitatea de a descoperi și sprijini producătorii și meșteșugarii locali către comunități noi din zona metropolitană.”, a declarat Grigore Nepotu, directorul general al ADI Zona Metropolitană Iași.

Vă invităm să ne fiți alături la Piața Metropolitană Tomesti, unde veți descoperi categorii diverse de produse autentice și tradiționale, cum ar fi:

Afumături din carne

-Făbricuța din Tomești

-Andrei Croitoru

-Fabrica de Fum

Meşteşugari

-Constantin Norocel Toader

-Lidia Brumă

-Ignis Candle

-Push Design

-Delia Lificiu

-Carolina Neculcea

Produse din Peşte

-Bunătăţi de la Iaz

Brânzeturi

-Florin Găman

-Mănăstirea Bârnova

-Andrei Croitoru

Produse Apicole

-Svarga Loka – Cătălin Maxim

-Stupina Lungu

-Căsuța cu miere – Stela Rusu

Fructe şi Legume

Petru Crăciun

Fructe din Vorovești – Mihai Sandu

Virgil Marian Sandu

Ana Menagatos

Casa Alma

Siropuri

-Fructe din Vorovești – Mihai Sandu

-Virgil Marian Sandu

-Cafea & Drinks

-Teo’s Cafe

Cătină

-Virgil Marian Sandu

Conservate

-Casa Alma

-Elena Bujor

-Vechile Obiceiuri

Ouă Prepeliţă

-Mihai Sandu

Desert

-Andreea Coman

Lavandă

-Lavanda Balla

-Manuela Vlase

Pentru mai multe informații despre Piața Metropolitană Tomești și programul complet al evenimentului, vă rugăm să urmăriți pagina de Facebook a evenimentului https://t.ly/86sq

Vă așteptăm cu entuziasm la Piața Metropolitană Tomești, deschisă în perioada 22 – 23 iulie 2023, la Sala Sporturilor Tomești, începând cu ora 09:00.