METREX

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Iași (ADI ZMI) a devenit membru a METREX.

METREX, acronimul pentru METROpolitan EXchange, este o rețea consacrată de organizații publice, activă din 1996. Membrii rețelei sunt principala sa resursă și, împreună, ceea ce înseamnă o experiență bogată în abordarea multora dintre problemele metropolitane actuale și presante ale Europei. Punctul forte al METREX este contactul său direct cu practicienii și factorii de decizie din regiuni și zone METROPOLITANE din Europa și de pe alte continente.

Pentru că membrii săi sunt specialiști în domeniile lor, aparteneța la această rețea oferă oportunități diverse, cum ar fi schimburi de cunoștințe și experiență, susținerea „Atitudinii metropolitane” în colaborare, parteneriate cu EMA, Eurocities, UN-habitat (Spania), ISOCARP, colaborarea cu diverse rețele, la nivel global și european.

METREX este o platformă profesională care își propune să conecteze oamenii din sectorul public pentru a lucra împreună pentru un viitor productiv, sănătos, incluziv și durabil pentru Europa. METREX își propune să îmbunătățească performanța regiunilor și zonelor metropolitane din Europa și să creeze locuri mai bune în care oamenii să trăiască. METREX solicită experților și liderilor să lucreze împreună dincolo de frontiere, pentru a permite gândirea integrată care va rezolva provocările complexe.

Cinci abordări metropolitane ale METREX:

1) Metrex împărtășește cunoștințele și experiența pe teme urbane și rurale. Pentru a îmbunătăți continuu performanța regiunilor și zonelor noastre metropolitane, METREX leagă în mod activ experții pentru a avea parte de cele mai bune schimburi de experiență și practici ale unui membru METREX pe subiecte actuale și emergente.

swiss movement rolex replica watches miami.up to 40% off discount are provided here for first class replicauboatwatches.it is from generation to generation,apple watch hermes strap replica is one of the top watch.brands swiss christian louboutin.

2) Metrex permite gândirea integrată. Regiunile și zonele metropolitane se reunesc pe probleme specifice pentru a construi capacitățile necesare pentru a face față complexității provocărilor actuale.

3) Metrex accelerează tranzițiile urgente. Regiunile și zonele metropolitane demonstrează un unitate în probleme stringente, ceea ce le permite tuturor membrilor o dezvoltare constantă. Acest lucru accelerează călătoria către găsirea de soluții personalizate.

4) Metrex contribuie la un cadru politic comun. Regiunile și zonele metropolitane își traduc abordările în principii care sunt disponibile pentru toate autoritățile regionale și locale europene.

5) Metrex contribuie la politici eficiente. Regiunile și zonele metropolitane formulează feedback constructiv cu privire la politicile și reglementările UE care sunt în vigoare pe teritoriile lor.

Această colaborare pe termen lung a ADI ZMI va capta și va împărtăși abordări inovatoare care accelerează tranzițiile necesare pentru zona metropolitană Iași.