Licitaţie Publică

UPDATE Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Iași (ADI ZMI) anunță anularea organizării Licitaţiei Publice cu strigare.

Procesul verbal de constatare a lipsei de oferte şi de anulare a procedurii.

Proces Verbal

UPDATE Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Iași (ADI ZMI) anunță reluarea organizării Licitaţiei Publice cu strigare pentru data de 29.04.2024, ora 10.

Procesul verbal de constatare a lipsei de oferte şi de reluare a procedurii.

Proces Verbal

UPDATE Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Iași (ADI ZMI) anunță reluarea organizării Licitaţiei Publice cu strigare pentru data de 22.04.2024, ora 10.

Procesul verbal de constatare a lipsei de oferte şi de reluare a procedurii.

Proces Verbal

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Iași (ADI ZMI) anunță organizarea unei Licitații Publice cu strigare programată pentru data de 15.04.2024, ora 10:00, în vederea valorificării, prin vânzare, a unui autoturism aflat în dotarea sa:

Autoturism marca Skoda Octavia CO Elegance, an fabricație 2003, număr de km parcurși 294.945, normă de poluare EURO 3, dobândită în anul 2005.

Tariful de pornire a licitației: 7500 lei;

Garanție de participare la licitație: 5% din prețul inițial de vânzare (375 lei);

Taxa de participare la licitație: 100 lei.

Autoturismul destinat vânzării poate fi inspectat la sediul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Iași, situat în localitatea Iași, pe Bd. Tudor Vladimirescu nr. 32, sc. B.

Participarea la licitație este deschisă tuturor persoanelor fizice și/sau juridice, indiferent de cetățenie.

Pentru a obține caietul de sarcini și a depune cererea de participare la licitație, aceste documente sunt disponibile pentru descărcare la următoarele link-uri:

1. Caiet de Sarcini

2. Cerere de participare

Taxa de participare la licitație și garanția de participare pot fi achitate prin depunere în contul RO48BRDE240SV3824222240 deschis la BRD Groupe Société Générale.

Informații suplimentare pot fi obținute prin intermediul adresei de email office@zmi.ro sau la numărul de telefon 0232-266.553/0770.741.559.

Această licitație reprezintă o oportunitate pentru toți cei interesați să achiziționeze un autoturism de la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Iași (ADI ZMI) și să participe la procesul transparent de valorificare a acestuia.