Întâlnire cu furnizorii de utilități

ADI Zona Metropolitană Iași a organizat o întâlnire între furnizorii de utilități și administratorii de drumuri și căi de comunicație, pe de o parte și reprezentanții unităților administrativ teritoriale din zona metropolitană Iași, pe de altă parte.

Scopul acestei întâlniri a fost acela de a discuta cu furnizorii de utilități și administratorii de drumuri despre proiectele pe care le derulează în prezent și cele avute în vedere în perioada următoare, precum și despre disfuncționalitățile și problemele pe care le întâmpină în derularea acestor proiecte, pe teritoriul zonei metropolitane Iași și de asemenea și problemele pe care le întâmpină autoritățile locale în relația cu furnizorii de utilități.

La eveniment au fost au participat reprezentanții următoarelor instituții:

– SC APAVITAL SA – Director general, dl. Mihail Doruș;

– Direcția Județeană de Administrare a Drumurilor și Podurilor Iași (DJADP) – Director executiv, dl. Ciprian Ovidiu Ciucan și dl. Marius Moroșanu;

– Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași – Director general regional, dl. Mugurel Ovidiu Laicu;

– Delgaz Grid SA – Dl. Florin Tomulescu;

– Administrația Bazinală de Apă Prut – Bârlad – Director, dl Șerban Chihaia;

– RCS & RDS Iași – Coordonator regional NE, Andrei Răzvan Găină;

– Vodafone Iași – dl. Cornel Ciobanu;

– Orange România SA – Manager național dezvoltare infrastructură, dl. Ovidiu Luca;

– Orange România Comunication – dl. Gabriel Ciochină și dl. Ovidiu Lăzăreanu.

Discuțiile și dezbaterile dintre participanți au avut rolul de a ajuta la planificarea pe termen lung a modului în care se vor dezvolta  zonele de locuire din jurul Iașului.

Concluziile din urma întâlniri vor fi luate în considerare la următoarele acțiuni pe care ADI Zona Metropolitană Iași le va întreprinde în acest domeniu.