Campania de promovare a mobilităţii ocupaţionale, sectoriale şi geografice constă în organizarea şi desfăşurarea  unor sesiuni de informare în comunele membre ale Asociaţiei Zona Metropolitană Iaşi.

Campania se adresează grupului ţintă al proiectului, dar şi locuitorilor celor 18 comune membre a ZMI. Aceasta se va desfăşura pe durata a 4 luni de zile, începând cu luna septembrie, o zi de informare în fiecare comună membră a ZMI.

 Sesiunile de informare vor avea loc in spatiile puse la dispozitie de primariile membre ZMI. Expertul in mobilitate din partea solicitantului va pregati si prezenta informatii relevante conceptului de mobilitate ocupationala, sectorila si regionala. De asemenea, informatiile prezentate in cadrul campaniei vor fi postate si pe site-ul proiectului, pentru a fi accesate nelimitat de către cei interesati. In timpul desfăşurării sesiunilor de informare vor fi diseminate participanţilor 1000 de pliante, 40 de afişe şi 1 roll-up.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
TOATE DREPTURILE SUNT REZERVATE - 2014